Jokke trener på å ha på Flightsuit

Tidligere har Jokke hatt en sele for å være ute. Det er mange år siden han tygde den istykker og gjorde den ubrukelig. Jeg bestemte meg for å gjøre et nytt forsøk nå i sommer, siden det er fint for både fugl og eier å komme seg litt ut i sola. Jeg var innom flere butikker å så etter flyvesele, men det var først på dyrebutikken «Buddy» de kunne fortelle at det ikke var lov med flyvesele i Norge. Er ikke helt sikker på dette men.

Løsningen ble å kjøpe en Flightsuit fra USA. Denne har stropper ved skuldrene, feste til leiebånd på ryggen og den fanger tilogmed opp avføring i et innlegg underst på drakten. Perfekt for oss.

Jeg har brukt noen dager for å få Jokke til å akseptere drakten.  Metoden jeg har brukt er å la fuglen gå bort til drakten utenfor buret, klikket og gitt godbit. De to siste dagene har Jokke hatt den på. Jeg gir fuglen kun oppmerksomhet når han ikke biter i den.  Idag har han sittet ute på pinnen sin i drakten.

Nå ser det til at drakten er akseptert.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s